miércoles, 20 de mayo de 2009

L'aparició de l'aigua a la Terra


Hi ha dues teories per a explicar l'origen de l'aigua a la Terra: la teoria volcànica i la extraterrestre. La teoria volcànica planteja que l'aigua es va generar al centre de la Terra a causa de les reaccions a altes temperatures entre àtoms d'hidrogen i d'oxigen. Aquestes molècules van ser expulsades a la superfície en forma de vapor i van passar a formar part de l'atmosfera primitiva. El vapor, en refredar-se, es va condensar i va passar a estat líquid i sòlid. Aquest procés va ser lent, però hi ha evidències que permeten afirmar que l'aigua és present al planeta des de fa 3.800 milions d'anys.
La teoria extraterrestre, més recent i menys difosa, es basa en estudis de la NASA i diu que l'aigua de la Terra va arribar en forma de glaç a l'interior de molts meteorits. Aquests meteorits, en impactar a la superfície terrestre, van alliberar el glaç i van aportar una part de l'aigua dels oceans.


13 comentarios:

  1. in the maijfyyjtrhhyhdfhfhyjjfhyjyjhfylkefjnlefnjkekffjfnjnfjnefbnmamgkendkghrdnklghfnejfbejfrbhfjifnjkhefjeifbhahdlfjebjhdfhsjfhjfhejfheakfhjfgefhhlfjehfehufsfgehfhsrfghshfghsgfhgjhsfgshjfhjsfgsdjhfgsjhfgsfhsgjfsgfsgfjfygrhdfhmggjgjhtjhgjmgdfhjhfhjdhhjjykhhtyhthgytjgyjyfghghgggfffggggghthruhjstjbvsdfgsdfggsfgsdddddddddddddfffffffffffffffffffffffffffffffffffgfghghhghgjrhhtkgjgktykfytkjyjyjjdtkgujuku

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola cien aia echo esto Le boi a matar






      Eliminar
    2. aprende a escribir pelotudo acaso aprovaste la eso¿ se ve que no boludo consha tu madre

      Eliminar
    3. ,kljnklhnjkkjilgttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

      Eliminar
  2. aprendre a escribir boludo de mierda

    ResponderEliminar
  3. hola soy el señor bic mac, como 100 hambueguesas de desayuno xd

    ResponderEliminar
  4. Entonces, según la teoría extraterrestre, es más posible q también haya agua en otros planetas?

    ResponderEliminar
  5. Me gusta mucho el contenido de la web, le pongo 5 estrellas

    ResponderEliminar
  6. Es 😒 aburrido paso de leer

    ResponderEliminar